The Origin Forum
File Exchange
The Origin Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ | Send File to Tech support
 All Forums
 Origin Forum for Programming
 Forum for Automation Server/COM and LabVIEW
 Problem with labview examples

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Anti-Spam Code:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
izWERg Posted - 07/13/2011 : 04:40:33 AM
Origin Ver. and Service Release (Select Help-->About Origin): 8.1 SR2
Operating System: Win7 x64

Trying to launch origin examples from LabView (2010). All of them are not executable because of invalid refnum class. Looks like COM object is not registered in the system. I do not see origin in Type Library List. What should I do?
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Penn Posted - 05/03/2012 : 01:43:02 AM
Hi,

Maybe you can first check whether you have copied all the palette files provided by Origin into LabVIEW. You can refer to this page for more details.

Penn

The Origin Forum © 2008 Originlab Corporation Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000